Praktijk regels

Binnen onze praktijk gelden de volgende regels

Corona maatregelen

Alle reguliere afspraken kunnen vanaf heden met aangepaste maatregelen weer plaats vinden. Er is de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt om de tandheelkundige zorg weer op te starten. Met aanpassingen in de praktijk, in de agenda en het aanscherpen van het hygiëne protocol, hebben het RIVM en de beroepsorganisaties dit besluit genomen. Graag uw aandacht voor het volgende:

– Kom niet te vroeg, dus het liefst net voor de afspraaktijd bij ons binnen;

– U wordt verzocht eerst uw handen te desinfecteren

– De wachtkamer is zo ingericht dat u 1,5 meter afstand kunt houden van andere mensen;

– Op de balie staat een plexiglas scherm waardoor u veilig met de balieassistente kunt overleggen;

– Wij verzoeken u om na de behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk te verlaten;

– Voorafgaand aan de behandelingen zullen wij u 1 minuut laten spoelen met een mondspoelmiddel

– De poetshoek en toilet zullen gesloten zijn .

In de behandelkamer houden wij ons aan de Wet Infectie Preventie (WIP) van mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Wij zullen er daarom anders uit zien dan u van ons gewend bent. Zo dragen wij  naast een mondkapje soms ook een faceshield.
Heeft u een afspraak gemaakt en ontwikkelt u na het maken van de afspraak klachten passend bij corona vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met de praktijk voor het verplaatsen van uw afspraak. U dient 24 uur klachten vrij te zijn voordat u naar de praktijk mag komen.
Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Behandeling alleen op afspraak

Afzeggen

Bij verhinderen dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen.

Afspraken die niet op tijd afgezegd worden brengen wij in rekening. De mondhygiëniste mag dit doen, omdat er tijd voor u gereserveerd is. Wij rekenen €35,- voor een niet nagekomen afspraak.  Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Verandering contactgegevens doorgeven

De rekening van de behandeling ontvangt u via Infomedics. Zij versturen de rekening per mail of per post. Wijziging in uw contactgegevens moet u om die reden zo snel mogelijk aan ons doorgeven.  Wanneer u niet tijdig betaalt worden incassokosten berekend. Het doorgeven van een wijziging is de verantwoordelijkheid van de patiënt.

AVG

Wij werken conform de AVG. Zie www.autoriteitpersoonsgegevens.nl